”Helvetet inifrån” klättrar på listorna

I oktober var boken, som är skriven av Lasse Wierup och Daniel Olsson, den fjärde bäst säljande i kategorin faktalitteratur, enligt tidningen Svensk Bokhandel. Jämfört med september månad innebar det en förbättring med en placering. Även ljudboksversionen av samma titel nådde under oktober en fjärdeplats i försäljningsstatistiken.

En lång rad kulturredaktioner har nu recenserat boken. Här följer några omdömen:

Boken ger läsaren en unik inblick i det kriminella nätverket Hells Angels, berättat av en av de tio mäktigaste medlemmarna i svenska Hells Angels.
Norrbottens-Kuriren

Wierup och Olsson skildrar skickligt den sociala klaustrofobin inuti HA-kretsen och känslan av ett dolt hot som kryper närmare. Frågan är om våra myndigheter tar den känslan på samma allvar. Mycket i Helvetet inifrån tyder på motsatsen.
Borås Tidning

 … detta liv är inte som vi ofta har föreställt oss en orgie i laglöshet, självrådighet, manlig omnipotens och öronbedövande knatter från Harley-Davidson-hojar. Det är framför allt ett liv i en kriminell för att inte säga mordisk, fascistisk enklav, i detta fall förlagd till den nordiska demokratin i Sverige.
Göteborgs-Posten

 Initierat, intressant och oerhört välskrivet, dessutom viktig läsning inte minst för den som fortfarande inte förstått vad det handlar om.
Piteå-Tidningen

 ”Helvetet inifrån” är lika skrämmande som fascinerande och är den hittills mest djuplodande bok som har skrivits om Hells Angels i Sverige. Läs den om du vill förstå vad som rör sig i den undre världen!
Corren

%d bloggare gillar detta: